17.02.2023.

17:23

Foto: printscreen

Vesti

HVALA MOMCIMA KOJI SU NAS NAHRANILI I "IŠČUPALI" IZ SNEGA! Pogledajte snimak spasavanja Dragana i njegove ćerke (6)! (VIDEO)

Dragan kaže da su sada dobro, samo da su još umorni od svega.

- Super smo oboje, ona je malo nazebla, ali smo stvarno dobro. Umorni smo od svega što se izdešavalo - rekao je Dragan za Kurir i dodao:

Još ne možemo da smirimo najmilije koji su se brinuli za nas, ali sada je sve u redu i vraćamo se polako svakodnevnim obavezam.

Informer

Dragan sa svojom ćerkom

Otac je, inače, nakon što su pronađeni, ispričao da su celu noć držali automobil upaljen i da se zato nisu smrzli, a da su ih iz snega izvukla dvojica mladića svojom "tojotom", nakon čega je objavio i snimak spasavanja.

Na snimku se vidi automobil oca i ćerke koje potpuno zaglavljen, kao i dva momka koja su im pomogla i izvukla ih iz velikog snega.

- Hvala momcima koji su nas nahranili i "iščupali" - napisao je Dragan ispod snimka spasavanja.

Supruga alarmirala policiju

Draganova bivša supruga i majka devojčice, Marija S., koja živi u Zaječaru alarmirala je policiju u sredu oko ponoći, a onda objavila i apel na društvenim mrežama u kom je otkrila da su bivši suprug i ćerka iz Beograda u Zaječar krenuli u sredu oko 14 sati, ali da nisu stigli kod nje, niti im je signal mobilnog telefona dostupan.

Inače, njen bivši suprug krenuo je u Zaječar da doveze njihovu ćerkicu.