21.02.2023.

12:39

Foto: printskrin/youtube.com

Vesti

"DOK SE PARIZ NE ISTOPI U SENI!" Takmičar u Slagalici oduševio Srbiju (VIDEO)

Borba za plasman u polufinale poznatog kviza "Slagalica" ostaće upamćena ne samo po neizvesnom finišu, neverovatnom preokretu i veoma maloj razlici u poenima, već i po takmičaru Vuku Ristoviću.

Vuk, iako poražen od Ivana, nije prestao da zrači svojom pozitivom. Zahvaljujući zavidnom znanju, ali i iskrenosti kakvu retko viđamo u kvizovima znanja, ovaj psiholog je stekao mnogo vernih navijača. 

Informer

Mala razlika u kvizu "Slagalica"

Korisnici društvenih mreža su okarakterisali Vuka kao "najpozitivnijeg i najsimpatičnijeg takmičara ikada", što je i dokazao kada je na duhovit način pozdravio svoju devojku.

- Prvo da čestitam takmičaru, vrhunski takmičar, vrhunska partija, kao i prethodna. Želeo bih da pozdravim porodicu, prijatelje, a posebno devojku Mišel. Dok se Pariz ne istopi u Seni. Eto, rekla mi je da to kažem - rekao je Vuk nasmejan.

Zbog ovog simpatičnog pozdrava snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a sudeći prema komentarima njegov potez oduševio je gledaoce. 

Pored toga što je diplomirani psiholog, Vuk je nastavio postdiplomske studije na Fakultetu političkih nauka. Takođe, ovo nije prvi put da se našao pred kamerom. Pre desetak godina bio je učesnik istog kviza kao i sad, a u međuvremenu se isprobao u nekoliko kvizova znanja. Pored toga, ovaj duhoviti mladić bavi se snimanjem interesantnih činjenica, ali i putovanjima.