27.02.2023.

22:30

Foto: FACEBOOK/JOVICA ILIC

Vesti

IMANJE ZA SAMO 34.000 EVRA? UDALJENO OD BEOGRADA 35 KM I IZGLEDA KAO IZ BAJKE! Prodavac se kune u kvalitetnu gradnju (FOTO)

Iako joj je potrebno opsežno renoviranje, očaraće vas njen enterijer, odnosno duh starih vremena kojim pleni, a ponuda je aktuelna preko FB stranice "Seoske kuće i imanja - Prodaja i kupovina".

Istina je da tržište nekretnina u Srbiji već neko vreme unazad cveta, ali u moru raznoraznih stanova, kuća i placeva nije lako pronaći imanje sa "šmekom", mesto u koje biste se zaljubili na prvi pogled.

Verujemo da je upravo takvo imanje smešteno u ovom malenom selu.

U nastavku vam prenosimo i detaljni opis oglasa za prodaju:

- Kuća se nalazi u samom centru sela, na 35 km udaljenosti od Beograda, 18 km od Pančeva i 11 km od Kovina. Ima 156 kvm + 76kvm, 41kvm + 52kvm + 43kvm na 14,48 ari, i sve je uknjiženo. Vlasnik je 1/1 - piše na početku, a nastavak kaže:

- Visina soba je 3,8 metara, a u kući je parket, razvedeno je centralno grejanje, postoji gasni priključak i bunar koji je bušen na 77 metara dubine. Kuća zahteva adaptaciju i potreban je strujni priključak...

Između ostalog, navodi se da je nekretnina završena 1970. godine, te da je gradnja izuzetno kvalitetna.

- Ima ozbiljan potencijal ako se uzme u obzir lokacija i veličina placa - dodaje se u nastavku teksta, koji je objavljen na pomenutoj stranici na Fejsbuku.