08.03.2023.

09:53

Foto: printscreen

Vesti

HITNO POTREBNI DONORI KOŽE I KRVI! Rođaci oca stradale dece u Novom Pazaru UPUTILI APEL

Egipćanin Abdulrahim Atia ostao je bez četvoro dece u stravičnom požaru koji je izbio u stanu u Novom Pazaru. On se nalazi u bolnici i njegovo stanje je kritično pošto su mu opekotine zahvatile više od 50 odsto tela. 

Rođaci porodice zatražili su pomoć od svih koji su u mogućnosti da doniraju krv i kožu zbog teškog stanja u kom se nalazi Atia.

- Moja četiri nećaka su nastradala u požaru, a moja snaja i rođak su u teškom stanju. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za njihovo zdravlje. Abdulrahimovo stanje je zabrinjavajuće i hitno su nam potrebni davaoci kože i krvi u Beogradu - napisala je rođaka nesrećnog Egipćanina.

Podsetimo, četvoro mališana je stradalo u strašnom požaru u Novom Pazaru, dok su njihovi roditelji prebačeni u bolnicu. Majka Amra je zadobila lakše opekotine, a nakon saznanja da su joj stradala deca, prebačena je u teškom psihičkom stanju u kliniku "Laza Lazarević". Njen muž, inače državljanin Egipta, Abdularahim nalazi se u Kliničkom centru Srbije gde se lekari bore za njegov život.