16.03.2023.

16:57

Foto: printscreen sa oglasa

Vesti

KVADRAT NEPUNIH 300 EVRA, A REŽIJE SVEGA 1.400 DINARA?! Uz vikendicu nadomak Beograda dobijate smokve i orahe - sve po ovoj ceni

Zvuči vam neverovatno da kvadrat nekog stambenog objekta košta nepunih 300 evra? Kako se navodi u oglasu, u pitanju je seoska kuća, starogradnja, izvorno stanje, a grejanje je etažno. Kuća ima jedan nivo, prostire se na pet ari placa, a mesečne režije iznose 12 evra ili 1.400 dinara.

Kuća je uknjižena, odmah useljiva, ima vodu, struju, kao i pomoćne objekte, od kojih je jedan zatvoren, ali su potrebna neka od dodatnih ulaganja.

Informer

Kvadrat ovde košta nepunih 300 evra

Pančevačka vikendica se nalazi u neposrednoj blizini nacionalnog parka Ivanovačka ada, i kako se navodi, ima dve "održavane prostorije, kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu, dve česme u dvorištu..." 

Istovremeno, prednost je što je smeštena tik uz alfalt, u mirnoj ulici gde nema mnogo saobraćaja, tako da možete uživati u prirodi i tišini. Osim toga, iza kuće je šuma, a iza šume visok nasip i Dunavac.

Informer

Oko kuće je šuma, baš kao što je prodavac naveo

- Priroda je prelepa. Udaljeno od Beograda oko 35 kilometara. Pogodno za pecaroše i ljubitelje prirode - navode u oglasu, a ono što je naročito oduševilo sve, jeste divno uređeno dvorište bogato raznim voćkama.

Na raspolaganju su trešnje, višnje, jabuke, nektarine, smokve, lešnik, maline, grožđe, čičoka, jagode, zatim hortenzija i ruže. Ispred same kuće je orah.

Informer

Vikednica se nalazi u prelepoj prirodi na samo 35 kilometara od Beograda

Bonus video: