28.03.2023.

12:12

Foto: Printscreen, Pixabay

Vesti

PAŽNJA, MOLIM VAS DA NE KREĆETE KADA SE UPALI ZELENO! Vozači zbunjeni kada se nađu na ovoj raskrsnici u Srbiji, imaju i ogroman razlog (FOTO)

Semafor na pomenutoj raskrsnici i te kako stvara haos i pometnju među učesnicima saobraćaja, ne samo da je njegova svrha skoro beskorisna, već je i sam po sebi nejasan, u šta ćete se uveriti kada vidite sliku koja se pojavila na društvenoj mreži Redit. Slike semafora i znaka izazvale su veliki broj komentara!

- Pažnja, molimo vas da ne krećete odmah kad se upali zeleno svetlo jer semafori nisu usklađeni - opis je koji stoji uz sliku, a sve je napisano na kartonu i "nalepljeno" na semafor. 

Informer

Slika semafora koji je zbunio sve

"Krenite na otprilike", "Neusklađeno", "Ovo je rulet koji želim da igram", "Krenite odokativno", "Pomoli se i nagazi gas", bili su samo neki od komentara.

A komentar jednog korisnika Redita je pobedio! Evo kako glasi:

"Što je najjače ta dva semafora se nalaze na jedno 20-30 metara udaljenosti jedan od drugog i možeš da vidiš da li ide neko s druge strane... U nedelju sam prolazio i video neki taksi kako stoji sa upaljena sva četiri svetla i čeka iako nikoga nije bilo da ide u susret i nedelja je ujutro. Pošto mi se nije čekalo i uverio sam se da niko nije dolazio s druge strane samo sam prošao bez obzira sto je crveno, a taksista počeo da svira. Valjda je mislio da ne vidim semafor"...