01.04.2023.

16:49

Foto: Printscreen TikTok

Vesti

(FOTO) BAHATIJE NE MOŽE! Omladina nam se kupa u šampanjcu, za volanom su opasni, snimaju račun iz kluba - a cifra koju troše na alkohol... Ponašanje šokira!

Mladi prave snimke i onda ih ponosno šalju administratorima stranica, a na taj način se hvale, podstiču ostale vršnjake i promovišu bahatost. Ova društvena mreža je prepuna snimaka brze i neodgovorne vožnje u luksuznim, sportskim automobilima toliko da im je to skoro pa zaštitni znak.

Informer

Slika bahate vožnje u Zemunu

Na snimcima se jasno vidi i koliko ih zabavlja kada se nalaze u veoma rizičnim situacijama po sebe i druge u saobraćaju. 

Poseban pik imaju na policiju koju u svojim snimcima psuju, a postoji i nekoliko ekstremnijih verzija - klipovi u kojima pojedince čak juri patrola saobraćajne policije.

Informer

Pokazuju tetovaže, skupoceni sat i kako se kupaju u alkoholu

Snimci koji svima bodu oči jesu upravo oni gde se kupaju u šampanjcu. Kako u kadi, tako je veoma popularno snimati osobu koja se zaliva veoma skupim šampanjcem u separeu pojedinih beogradskih klubova, a neretko se na snimku vidi i kibla u koju je poređano nekoliko flaša šampanjca prestižnog brenda.

Informer

A ovako se kupaju u šampanjcu i time hvale

Nadovezujući se na ovakve bahanalije, ako ćete se polivati skupocenim šampanjcem ili umivati votkom u klubu, to morate i platiti.

Tako da se neretko prikazuju i snimci paprenih računa koji iznose i po nekoliko stotina hiljada dinara. 

Informer