04.04.2023.

19:00

Foto: facebook

Vesti

ZA 32.000 KUĆA OD 70 KVADRATA! PA DA LI JE OVO PRIMER, CENE PRESTAJU BITI PAPRENE?! Kad čujete u kom gradu iznenadićete se

Među oglasima su neki zaista primamljivi, nekretnina je useljiva, pdobri su uslovi za život, opremljena, neretko su i tek renovirane. A cene, sjajne! Naravno da ima i oglasa koji su potpuno nerealni, ali to je dešavalo i u vreme kada cene nisu ovoliko privlačile pažnju. 

Jedan od oglasa u kom se prodaje vikend kuće u Petrovaradinu na Ribarskoj adi privukao je ogromnu pažnju. U oglasu se navodi da vikendica leži 70 metara kvadratnih u Udruženju sportskih ribolovaca Šaran, likacija Petrovaradin... Svima poznatija oblast pod nazivom Ribarska Ada.

Vikend kuća je spremna i čeka novog vlasnika, a prodavac Žile ističe da je za ovaj objekat potrebno izdvojiti 32.000 evra.

Informer

Oglas iz Novog Sada

- Vikendica je od 70 metara kvadratnih, lokacija Šaran Petrovaradin, Ribarska Ada... Vikendica ima tv, struju, vodu, internet, video nadzor - počinje prodavac, a u uslovima koje pruža dodaje:

- Pvc stolarija, izolacija, novi krov, nova terasa, kovana ograda... Vikend kuča je spremna za stalni život, dolazak preko vikenda i nalazi se 4 km od centra Novog Sada i fakulteta.

Pogledajte u galeriji šta prodavac nudi: