20.04.2023.

18:19

Foto: Pixabay; Reddit

Vesti

DAVAĆU VAM 2.300 DINARA SVAKI DAN! Kinez postavio oglas, traži devojku, isključivo Srpkinju! (FOTO)

- Dolazim iz Kine. U našoj zemlji Kina i Srbija su reklamirane na internetu kao prijatelji i podržavaju se jedni druge u međunarodnim poslovima. Došao sam u vašu zemlju na turizam. Nakon dolaska u vašu zemlju, ustanovio sam da su muškarci u vašoj zemlji veoma zgodni, a žene veoma lepe, i video sam da mnoge kineske žene i muškarci u vašoj zemlji postaju parovi. Dakle, sada imam ideju da nađem devojku - napisao je, a Redit objavio.

U nastavku prča kako posluje u Kini, nema veliki biznis, ali prihod je malo veći od prihoda običnih kancelarijskih radnika Kine. Ima nekoliko apartmana u Kini, ali nema bankarske kredite. Predložio je i neke od opcija...

Informer

- Ako ne želite da idete u Kinu, mogu da registrujem kompaniju u vašoj zemlji i otvorim prodavnicu koja će poslovati. Nisam visok. Nadam se da nećete biti previsoki ili ako me ne volite zbog toga što sam nizak, prihvatiću vašu visinu. Otišao sam na univerzitet u Kini. Nadam se da ste takođe otišli na univerzitet. Imam 30. Trebate mi da budete odrasla osoba, ali ne više od 30. Trenutno nisam dobar u engleskom i ne mogu da govorim na engleskom. Ako smo zajedno, možemo da koristimo softver za komunikaciju u ranoj fazi, a platiću vam da se prijavite da kasnije naučite kineski - dodao je Kinez u oglasu.

- Daću vam 2300 lokalne valute svaki dan. Nakon što razgovarate sa mnom, morate mi reći svrhu: 1. Želite da nađete posao 2. Želim da budete moja devojka - stajalo je u poruci jednog Kineza koji je oglas postavio na drvo u Beogradu.