21.04.2023.

22:28

Foto: printscreen

Vesti

SKANDAL ZBOG OSUĐIVANOG KRIMINALCA! Kristijan Golubović posetio osnovnu školu, seo za katedru - reagovalo Ministarstvo prosvete, roditelji i cela javnost! (VIDEO)

Golubović se na svom Instagram profilu pohvalio snimkom koji je nastao tokom posete ovoj osnovnoj školi.

Uz video stoji natpis "Vaš omiljeni profesor", a takođe se može čuti i uzvikivanje: "to je čuvena učionica sa decom sumnjivog rasta", "degenerici", kao što se može videti i da pokazuje svoje cipele i govori "pazi šimika i bela čarapa, ovo nema nigde".

Reagovalo Ministarstvo prosvete

Ministarstvo prosvete zatražilo je od prosvetne inspekcije da hitno izvrši nadzor u OŠ "Đura Jakšić" u Rakovici, nakon saznanja da je u toj školi sniman spot u kome učestvuje Kristijan Golubović.

Crni Cerak: To je snimanje spota, nije nastava, roditelji su dali dozvolu

Muzički sastav Crni Cerak odmah po objavljivanju snimka i reagovanja u javnosti objavio je na storiju svog instagram profila da se učionica koristila za potrebe snimanja spota, te da su za to dobili dozvolu od roditelja.

Šta kažu u osnovnoj školi "Đura Jakšić"

- Mi imamo nastavu samo u jutarnjoj smeni, poslepodne nema nastava. Ta deca koju vidite na snimku, nisu đaci naše škole. Pouzdano znamo da su roditelji dali dozvolu za to. Takođe, nismo bili upućeni da će Kristijan Golubović glumiti u spotu - odgovorili su iz ove škole za Telegraf.rs.

Zbog Golubovićeve posete osnovnoj školi "Đura Jakšić" mnogi roditelji iskazali su zabrinutost i ljutnju budući da je Kristijan bivši kriminalac.