22.04.2023.

23:15

Foto: Shutterstock, Facebook

Vesti

HEKTAR JEFTINIJI OD KVADRATA U BEOGRADU! Kakav oglas! Dve kuće u mirnom gradu, okruženom brdima, prirodom... U cenu ulaze i parcele od 10 i 20 ari

Na jednoj Fejsbuk grupi za izdavanje i kupovinu nekretnina i vikendica objavljen je oglas koji je oduševio mnoge korisnike zbog povoljne cene.

Žena po imenu Irina okačila je slike dve udobne kuće udaljene 8 kilometara od Bajine Bašte. Kako se može zaključiti po fotografijama koje su objavljene, kuće su locirane u kotlini blizu puta, omeđene brdima.

- Visoko u brdima, rođaci mog muža prodaju dve odvojene kuće koje se nalaze na gradskom zemljištu sa parcelama 20 i 10 ari i zemljištem sa njivama i šumom 5 hektara. Struja i voda dovedeni do kuće - navodi Irina u oglasu.

Informer

Kuće sa Irininog oglasa

Jedna stvar koja je posebno zainteresovala veliki deo korisnika, dok je pojedine i zbunila, jeste upravo cena za koju se ove dve nekretnine prodaju.

- Cena kuće i placa od 10 ari je 12.000 evra. Cena kuća i placa od 20 ari i dodatnih 5 hektara je 12.000 evra - navodi se u oglasu.

Građani vide ulaganje u nekretnine kao vrstu štednje i sigurnosti

- Cene zavise od ponude i tražnje, od lokacije nekretnine, kao i od količine novca na tržištu. Placevi su jako skupi, nabavka materijala isto, cena radne snage takođe raste. Ljudi su masovno plasirali novac u nekretnine kao u sigurnu štednju - nabraja razloge procenitelj i stručnjak za tržište nekretnina, Milić Đoković.

Pogledajte galeriju i u kakvom malom raju i zelenilu se kuće nalaze:

Mnogi koji su videli ponudu na Fejbuku, u komentarima su odmah pitali Irinu da li je pogrešila u kucanju kada je objavljivala cifru i sastavljala oglas, ili je prosto naumila da proda nekretnine pošto-poto?