26.04.2023.

09:07

Foto: printscreen Twitter/Pixels

Vesti

SRBIN IZ NEMAČKE GLAVNA TEMA ISMEVANJA ZBOG OGLASA U KOM TRAŽI ŽENU! Hoće pobožnu, ne sme da ima kratku kosu, nosi mini suknju... I to nije sve!

Momak koji živi u Nemačkoj postavio je objavu na Tviteru u kojoj traži svoju lepšu polovinu, ali ima prilično rigorozne kriterijume. On je u svojoj poruci naveo sledeće!

- Pomaže Bog, zovem se Daniel, 90-godište i rodom iz Nemačke, moji roditelji su poreklom iz Republike Srpske, a u Srbiji budem najčešće u našoj kući u Loznici. Živim u Nemačkoj i ovde sam završio Ekonomski fakultet. Tražim pobožnu devojku, ne stariju od 29 godina. Tetovaže su "no go", takođe kratka kosa, pušenje i ostale droge, dugi nokti, mini suknje, pirsing i takve za*ebancije, čitajte Sveto pismo ako ne znate kako žena treba da se ponaša i šta da nosi ili pitajte vaše duhovnog oca. Mnogo mi je važno da nije primila MRNA vakcinu i da nema neku baš prošlost, najbolje nikakvu, ali znam da je u našem društvu to postalo skoro nemoguće - napisao je mladić u svom oglasu.

Sa ovom objavom na Tviteru prvo su devojke zbijajale šalu, a cela ženska populacija je shvatila da nema devojke koja ispunjava kriterijume ovog mladića.

"Ja sam sve što Daniel 90 godište ne želi", "Ja sam mini suknje", "Ja sam MRNA vakcine", "Ja sam najbolje je da nema nikakvu prošlost", "Ja sam pirsing i takve za*ebancije", "Ja sam ostale droge", "Jao ovo kao da je pisao moj bivši", "Ja sam tetovaže su no go, izraz iz svetog pisma, ako niste znali" - komentari su se nizali.