26.04.2023.

15:40

Foto: printscreen

Vesti

ĆERKICA IMA TUMOR, NA LEČENJU JE U BEOGRADU, A JA NEMAM KAKO DA ODEM DA JE VIDIM! Ivana sa troje dece živi na rubu egzistencije, samohrana majka ima samo jednu želju

Nikola (11), Nevena (10) i Milica (8) iznenada su pre godinu ipo dana ostali bez oca. O njima se brine majka Ivana, koja je trenutno bez posla, što dodatno mnogo otežava dovoljno tešku situaciju.

- Ja želim da radim, zbog dece, konkurisala sam svuda, prvog maja bi trebalo da krenem, čistiću ulice, ali to je posao na dva meseca, posle ni sama ne znam šta ću - samo je uvod u Ivaninu tešku priču.

Informer

Ivana sa sinom i ćerkom, druga ćerkica je na lečenju... Ovo je njihova soba puna vlage

Ivana dodaje i da ćerka Nevena (10) trenutno nije sa njima jer ima tumor šake, operisana je i sada se leči u Beogradu, a Ivani je najteže što nije sa njom. A nema ni uslove da je obiđe.

-  Ćerkica ima tumor šake, na lečenje je u Beogradu, nemam kako da odem da je vidim - kroz suze Priča Ivana.

Soba u kojoj deca spavaju je puna vlage i buđi, škola i prodavnica su im daleko četiri kilometara, a njihova jedina želja je da imaju svoju sobu.

- Krečili smo i stavljali sve što može da se stavlja, ali vlaga se vraća - priča u suzama Ivana, a mališani Nikola i Milica ne kriju svoju želju da kao većina ostale dece i njihovih vršnjaka imaju ono osnovno, sobu u kojoj će bezbrižno moći da borave.

Informer

Dok je srednje dete u bolnici, ova samohrana majka se priseća vremena u kom su deca imala oca, a ona muža, sećaju se zajedno kako su živeli i koliko je sve bilo lakše, ni nalik vremenu u kom sada žive.

- Imali smo sa ocem fin odnos, živeli smo skromno, ali smo bili srećni. Želim samo da mi deca žive normalno, da ja imam posao, da oni odu na ekskurziju. Ne tražim ništa posebno - završava Ivana kroz suze.