26.04.2023.

13:39

Foto: printscreen

Vesti

NESTAO STEFAN JOVANOVIĆ (29) U BEOGRADU! Automobil porodica pronašla u Sremčici, od njega ni traga ni glasa

Porodica je prijavila njegov nestanak, ali su i sami krenuli u intenzivnu potragu i njegov automobil pronađen je na parkingu u Sremčici, ali od Stefana nema ni traga ni glasa. 

- On je u ponedeljak ujutru javio se mami da ide da registruje kola oko 10 sati ujutru, a kasnije oko 12 sati se javio da je završio i da ide kući. Mama ga je zvala ponovo već oko pola 1, međutim telefon je zvonio ali se on više nije javljao. Tako je bilo i narednih sati, pa smo pomislili da je pošto nije taj dan radio otišao negde. Međutim, kad je došla ponoć njega još uvek nije bilo i tada smo znali da nešto nije u redu. Zvali smo ga, sve vreme je telefon zvonio i poruke su mu stizale ali niti se javljao niti odgovarao. Od utroka ujutru je nedostupan, pretpostavlajmo da se telefon tad isključio - kaže njegova rođena sestra Ivona Anđelković. 

Ona dodaje da su se obratili policiji za pomoć, ali da su se i sami dali u potragu. 

- Tražili smo ga svuda, pomislili smo da je možda otišao na plac, ali nije ga bilo. Proveravali smo u svim bolnicama, ali niko sličan njemu nije primljen. Tokom potrage mi smo i pronašli automobil na parkingu u Sremčici, bio je parkiran sa pogledom na šumu, pa sada se pretražuje i taj teren - dodaje Ivona. 

Ona apeluje da ukoliko neko ima bilo kakve informacije o Stefanu da javi na broj telefona 060 055 56 32!!