18.05.2023.

14:06

Foto: printscreen facebook

Vesti

"MORA DA FALI NEKA BROJKA U CENI" U Beogradu se patike prodaju za 99 dinara, kupci proveravali i po nekoliko puta (FOTO)

Bele, ženske, lakovane patike na sniženju koštale su samo 99,99 dinara, pa je ovo pokrenulo novu temu na društvenim mrežama. Kupci su slikali cene i patike i odmah ovu povoljnost objavili na Fejsbuk, čime su otvorili novu diskusiju.

U temu se uključila i sama prodavačica iz jedne radnje u Beogradu, pa je objasnila da odeća i obuća nisu prevashodna delatnost u nekim trgovinskim objektima, već prehrambeni prozvodi, zato kada imaju robu iz nekog drugog asortimana, to prodaju po povoljnim cenama. Tako je slučaj i sa ovim patikama.

Patike su na sniženju od 72 odsto, nekada su koštale 369,99 dinara, a uz sniženje njihova cena iznosi 99,99.

- Pogledali smo cenu i po par puta, nema greške - prvi je komentar jednog zgranutog Beograđanina.

Informer

Kupci se na društvenim mrežama pohvalili padom cena

Kupci su komentarisali da se isplati "razgrabiti" ih i obuti samo jednom, možda nekome pokloniti, a za te pare su dobre, pa sve i da se nose samo za rad u dvorištu.

- Na rafu su preostala samo dva para, kada sam otišao po jedne - naveo je na Fejsbuku jedan od zainteresovanih kupaca.

U istoj radnji, kako navode na mrežama, po ceni od 100 dinara može da se kupi litar mleka, ali i čokoladica, kesa grickalica, makarone, pa se na mrežama našao i komentar čoveka koji je imao blizak susret sa ovakvim iskustvom iz radnje. On je prkomentarisao kako "možeš da se obuješ i zasladiš" za ukupno 200 dinara.

- Mora da fali neka brojka u ceni - jedan je u nizu komentara korisnika Fejsbuka koji su se uključili u diskusiju.