04.06.2023.

11:45

Foto: printscreen

Vesti

UPLAŠENI SMO, TO NIJE PRVI PUT DA SE DEŠAVA BAŠ U OVOM KRAJU! Pitali smo Novobeograđane šta misle o sve učestalijim obijanjima automobila (VIDEO)

Otvoreni prozori jesu nekada dobri da se rashladi vozilo, ali su očigledno i izazov za lopove. Ekipa Informer TV posetila je stanare u ulicama u kojima su se dogodili incidenti, a osim što su uznemireni, ističu i da ovo nije prvi put da se nešto slično događa u njihovom kraju.

Inače, kako statistika kaže, pre 10 godina je 2.500 automobila nestajalo praktično tokom cele godine, a sada se to svelo na svega 200. Ipak, najveći broj pljački se dešava na Novom Beogradu.

Pogledajte šta o tome kažu građani:

Čuo sam, ja sam ovde iz ovog kraja, kažu da se to godinama dešava ovde kod nas u Zorana Đinđića, ja baš vozim renoa, za kog kažu da je jedan od najkritičnijih - rekao nam je jedan od stanara obližnjih ulica.

Uplašila sam se, šta znam, može da nam zalupi na vrata tako noću iznenada. Mi često ne zaključavamo vrata. Kada sam to čula baš smo se uplašili - rekla je za Informer TV starija sugrađanka.