12.06.2023.

15:34

Foto: Informer

Vesti

NE PROPUSTITE! Na Informer televiziji uskoro čak ŠEST NOVIH EMISIJA! (VIDEO)

Nove emisije koje možete gledati na novoj Informer televiziji su:

Fan Zona

Iz potpuno drugačijeg ugla sa interesantnim gostima razgovaraćemo o sportu, ali i njihovim životima, u potpuno opuštenoj atmosferi.

Hit In

Ekskluziva, noviteti, pikanterije i skadali naših poznatih ličnosti iz sveta muzike i rijalitija tema su naše emisije Hit In, autora Milivoja Čolića. 

Klapa

Najnovije vesti, lične sudbine i iskustva glumaca i ljudi iz sveta filma pratićete u novoj emisiji autora Saše Kostića, koji za vas svake nedelje udara klapu!

Dr Informer

Emisija "Doktor Informer" baviće se svim temama iz oblasti medicine. Autorke Jovana Matijašević i Marija Tonić razgovaraće sa najboljim stručnjacima u zemlji, a pacijenti će podeliti svoju borbu i put do izlečenja. 

Iza trake

O stravičnim zločinima i dešavanjima u našoj zemlji izveštavaćemo vas svakog dana. Sa najnovijim vestima iz crne hronike bićemo uvek iza trake!

Replika

Dinamično, bombastično i uvek uzbudljivo političari u emisiji „Replika“ autorke Dejane Kljajić komentarisaće aktuelna dešavanja u nedelji za nama. 

Budite uvek u toku i gledajte samo najzanimljivije sadržaje na televiziji Informer!

Naš program možete gledati na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: 

  • Iris TV pozicija 120;
  • Iris GO pozicija 31;
  • 'Supernova' i 'Supernova' (move n go) na poziciji 20 i
  • m:SAT TV pozicija 19.

Gledaoci u Crnoj Gori mogu nas gledati na TV Plus paketu na poziciji 257. Možete nas pratiti i preko aplikacija 'Arena klaud' i na aplikaciji 'Klik TV'. 

Uživo program Informer televizije dostupan je i na našem sajtu informer.rs