15.07.2023.

12:44

Foto: Insajder

Vesti

Porodica Cvetić se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji! Jovan je uhapšen zbog hrvatske poternice, a njima je potrebna naša pomoć! (FOTO)

Njegova supruga Svetlana Cvetić u gostovanju na Informer TV istakla je da je njen suprug samo branio otadžbinu, kao i da je njegova savest čista. Isto tako, rekla je da su oni već par puta prelazili na tom mestu granicu i da nikada nije bilo problema.

Porodica Cvetić se sada susreće sa velikim finansijskim problemima. Pored kredita u iznostu od 6.900 eura, koji su podigli za kuću, njihova ćerka se bori sa astmom, a Svetlana radi fizičke poslove za minimalac i njena plata nije dovoljna da pokrije sve troškove.

Njima je potrebna naša pomoć! Porodica moli sve građane koji su u mogućnosti da im finansijski pomognu da to učine preko sledećeg broja računa: 200-3213540101033-92.

Informer

 

Kako kaže naša gošća, one nemaju prava da pozovu Jovana, već samo on njih. Kako bi ostali u kontaktu, moraju da šalju novac Jovanu, a jedan minut iz pritvora u Solunu košta čak osam eura.