15.08.2023.

10:35

Foto: Printskrin/Tamara Misirilić

Vesti

Želja mi je da mi sin ozdravi, njegova je da bude fudbaler, a obe su neostvarive! Ova priča tera suze na oči (VIDEO)

Majka Mirjana i njen sin Nikola Stefanov iz Niša žive u jako lošim uslovima. Njihova kuća je urušena i puna vlage, bez kupatila i osnovnih uslova za život. Pored svih teškoća sa kojima se ova porodica susreće, jedna je najveća.

Naime, Nikola je oboleo od retke bolesti i od kada se rodio nije izašao iz kuće, a život sa majkom u teškim i lošim uslovima mu dodatno otežava situaciju.

- Živimo teško. Nemamo kupatilo, a kuća samo što se ne sruši,. Nikola nema svoj krevet, teško je, ali živimo nekako. Zato što nemamo kupatilo Nikola mokri u flašu - rekla je majka Mirjana. 

Nikola skromno ističe da mu je jedino potrebno da se kuća popravi, kao i da ima kupatilo u sklopu nje. 

- U kući ma puno vlage, a i ovaj krevet nije dobar, izašli su federi koji me bodu u kukove, pa ne mogu noću da spavam. Voleo bih da sve bude dobro i da mi se popravi ova kuća, da imam kupatilo i ništa više od toga - kazao je Nikola. 

Mirjana kaže da i ona i njen sin imaju želje za koje znaju da su neostvarive. Kako ona navodi, Nikola nije samostalan, ne može da hoda, a ni da lepo govori. 

- Moja je želja da mi sin ozdravi, njegova je da bude fudbaler. Obe su neostvarive i mi živimo sa tim. Nigde nisam tražila pomoć, snalazim se kako znam i umem. Čuvam mog Nikolu, koji ne može da hoda, ne može lepo da govori, bolestan je - zaključila je majka Mirjana.