11.09.2023.

10:43

Foto: K1/Promo

Vesti

K1 televizija ulazi u novu televizijsku jesen sa najpopularnijim i najgledanijim emisijama, ali i sa velikim iznenađenjima

- Jedva smo čekali ovaj ponedeljak da sa našim gostima analiziramo najvažnije događaje u zemlji i svetu. Uzbuđenje pred svaku novu sezonu je veliko. Pravimo još bolji program, "preskačemo lestvicu" i svi zajedno televiziju iz sezone u sezonu činimo sve boljom. Tome u prilog najbolje govore rejtinzi i poverenje naših gledalaca kojih je iz dana u dan sve više. Od danas smo zajedno, svakog radnog dana od 7.25 - poručuje Jovana Joksimović koja jutarnji program na televiziji K1 vodi sa kolegom Dragom Jovanovićem.

Televizija K1 ovog jutra imala je i iznenađenje za svoje gledaoce koji program prate preko interneta, te se prvi „Uranak“ u novoj sezoni prati uživo na YouTube kanalu televizije.

Posle "Uranka", radnim danima od 11.30, na programu je jedna od najgledanijih zabavnih emisija u zemlji "Kec na jedanaest". Poznat i uigran tandem - Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović - u svom studiju razgovaraju sa gostima iz svih društvenih sfera – kulture, umetnosti, nauke, sporta... I u novoj sezoni, "Kec na jedanaest" u stalnoj postavci imaće i bend DženeriK1 koji će uživo izvoditi najveće domaće i strane hitove, a svakog dana na bini će sa njima biti i zvezde domaće muzičke scene.

Informer

 

Naravno, tu je ponovo i emisija "Mi danas", u novom izdanju, svakog radnog dana od 16 do 18 sati u kojoj Natalija Milosavljević i Ivon Jafali aktuelnim temama pristupaju iz nekoliko uglova, sa pravim sagovornicima.

Informer

 

K1 televizija je od ove jeseni pokrenula i dnevni format “Showtime sa Ognjenom“, pre svega baziran na aktuelnim informacijama o svim sferama javnog posla, sa drugačijim rubrikama i ulogama poznatih, kao i komentarima na sve što se dešava na regionalnoj javnoj sceni.

Informer

 

Gledaoce K1 televizije sigurno će obradovati i domaći serijski program u prime time terminima svakog dana, ali to nije sve...

Uskoro nas očekuje i veliko iznenađenje, jer ćemo ove jeseni na K1 gledati i novu, sportsku emisiju. Do sada neviđeni voditeljski par vodiće ovu emisiju koja će se emitovati ponedeljkom uveče.

Vikendom će na programu od 6.55 biti Zoran Ostojić i Milorad Komrakov u jutarnjem programu "Dobro jutro Tanjug", a na televiziji K1 i ove jeseni gledaćete i filmske klasike i holivudske blokbastere.

Informer

 

U emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" gledaćete nove goste! Ivan Stanković će nam u svom prepoznatljivom maniru, britkim i direktnim pitanjima, i u novoj sezoni pomoći da saznamo kako su njegovi sagovornici postali brend i kako se stiže do vrha.