15.10.2023.

20:48

Foto: Društvene mreže

Vesti

Valentina (14) iz Šapca pošla na spavanje, pa nestala: Majku probudilo mjaukanje, pa videla da nema ćerke

 

Kako kaže, pretpostavlja se da je Valentina u trenutku nestanka na sebi imala sivi kombinezon za spavanje sa zvezdicama.

Došla sam sa posla mrtva umorna i otišla da spavam u 9.10, ona je pre toga sa mlađom decom gledala film, oni su ostali da spavaju kod mene, a ona je otišla u svoju sobu – priča zabrinuta majka.

Te večeri sve je bilo u najboljem redu i ništa nije slutilo da će dete nestati iz topline svoga doma. Ipak, kako majka tvrdi, kada je oko 23 časa probudilo majukanje mačeta, ona je videla da Valentine nema.

Informer

 

- Probudilo me je mače koje je mjaukalo ispred dvorišta, izašla sam i sklonila ga sa ulice, a onda me je suprug zapitao: „Hoćeš li stvarno da ga uzmeš?“, odgovorila sam mu potvrdno i krenula u sobu kod Valentine da joj pokažem macu. Kada sam ušla, nje nije bilo – otkriva majka.

Cela kuća odmah se digla na noge, svi ukućani su je dovikivali: „Valentina, gde si?“, orilo se domom ove porodice. Zvali su sve njene drugarice, ali ipak nje nije bilo.

Roditelji su slučaj prijavili policiji, kako tvrdi majka, a još uvek nisu dobili nijednu infromaciju. Telefon joj je ostao kod kuće jer je devojčica bila u kazni.

– Zakasnila je kući iz škole i oduzela sam joj telefon, do sada mi se uvek javljala preko neke drugarice – rekla je Valentinina mama.

Porodica je veoma zabrinuta i moli sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o Valentini da se jave na broj telefona +38165 5622 280 ili najbližoj policijskoj stanici.