14.11.2023.

11:48

Foto: printscreen

Vesti

Nikad lakše do posla u nacionalnom gigantu! Ovo su uslovi i rokovi za prijavu

Direktorka ljudskih resursa Er Srbije Milica Netković je izjavila da Er Srbija i ove godine otvara vrata nezaposlenim mladim ljudima do 30 godina, sa srednjim i visokim obrazovanjem, koji žele da znanja stečena obrazovanjem unaprede kroz praksu u ovoj kompaniji.

- Tokom devet meseci, koliko traje program „Moja prva plata“, mladi će imati priliku da razvijaju svoje stručne kompetencije i kroz svakodnevni rad sa našim kolegama, stručnjacima u različitim oblastima, steknu dodatne veštine dragocene za karijerno napredovanje. Onima koji žele da prvo radno iskustvo steknu upravo u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji na raspolaganju je 55 pozicija u različitim sektorima, na kojima planiramo da angažujemo 85 kandidata - rekla je ona.

Informer

 

Navela je da je Er Srbija kroz prethodna tri ciklusa programa obezbedila stručnu praksu za 71 kandidata, od kojih je 30 nakon završetka programa dobilo i zaposlenje u Er Srbiji i da se očekuje veliko interesovanje i tokom aktuelnog, četvrtog ciklusa programa. Učesnici programa „Moja prva plata“ će tokom perioda od devet meseci imati priliku da stiču radno iskustvo u više od 20 organizacionih celina Er Srbije.