28.12.2023.

11:53

Foto: Shutterstock

Vesti

"Poštovani putnici, govori vaš kapetan!" Na letu za Pariz pilot Er Srbije pomogao putniku - Ono što je uradio pamtiće ceo život! (VIDEO)

Naime, tokom leta Er Srbije JU 314, koji se kretao ka Parizu, kapetan se obratio putnicima i objavio nešto što niko nije očekivao, posebno ne putnica Mina, koja je bila u pratnji svog dečka Jakova.

- Poštovani putinici, govori vaš kapetan. Nadam se da uživate u letu, a sada imamo neplaniranu, ali veoma lepu objavu. Jedan putnik upravo se sprema da svojoj devojci postavi veoma važno pitanje. U ime cele posade Er Srbije, i u svoje lično ime, molim vas da ga podržite. Jakove, u avionu ima 139 svedoka tvoje ljubavi. Srećno - rekao je kapetan. 

Kako je zvanični profil Er Srbije objavio na društvenim mrežama, Mina je pristala, a posada joj je poželela da još mnogo godina putuju svi porodično zajedno sa njima. 

- Kada imate važno pitanje da postavite, nestrpljenje raste. Jakov nije mogao da sačeka da stigne u Pariz i odlučio je da već u avionu zaprosi svoju devojku. Uz malu pomoć kapetana, posade i 139 putnika na letu Er Srbije JU314, Mina je rekla "da". Mina i Jakove, raduje nas što smo deo vaših uspomena. Srećno i da sa nama porodično letite još mnogo, mnogo godina! - glasi objava. 

Putnici su pozdravili budući bračni par gromoglasnim aplauzom, a ovaj čin koji se pamti čitavog života proslavljen je uz šampanjac.