10.02.2024.

16:08

Foto: Shutterstock

Vesti

Srpkinja saznala za neverstvo momka, pa skovala pakleni plan! Glavnu ulogu u osveti odigrao "veterinar Rade" (VIDEO)

 Rođendan se održavao u selu Čortanovci u Srbiji, a devojka je odlučila pred mnogobrojnim gostima da svom dečku do znanja da zna da je vara.

- Ako ovo nije toksično, stvarno ne znam šta jest. Tip je za 30. rođendan okupio celu svoju porodicu i prijatelje i, naravno, svoju devojku s kojom živi i planira se oženiti - započela je devojka priču. 

- Uživali su u vikendici u Čortanovcima, a onda je došlo vreme za tortu i otvaranje poklona. Roditelji su mu poklonili zlatni lančić, prijatelji neki dobar viski, a onda je došao red na njen poklon. Muškarac je otvorio kutiju s osmehom na licu i vidio da je u pitanju plišani medved, a onda je vidio da je na njemu nešto otisnuto - ispričala je. 

- Svi su ga pitali: ‘Šta je na njemu, šta je na njemu?’ i tražili da pokaže. Ona mu je rekla: 'Pa pokaži, pohvali se'. Svi su mislili da je nešto predivno, ali on je samo ćutao. Ona se samo osmehnula i otišla prema vratima. Nikome ništa nije bilo jasno dok on nije krenuo prema njoj i ostavio medu. Svi su krenuli prema kutiji da vide medu, a evo što su videli - ispričala je. 

Ispostavilo se da je reč o SMS prepisci između nevernog dečka i druge devojke s kojom je dogovarao susret. Da stvar bude bolja, drugu devojku je u imenik upisao pod imenom "Veterinar Rade".