29.02.2024.

16:28

Foto: Promo

Vesti

Uskoro počinje 21. Beogradski festival igre, uz podršku NIS-a

- Dvadesetprvi Beogradski festival igre ima zadatak da bude savršeno različit od svega onoga što nas okružuje, ali i od samog sebe, da iskorači hrabro i da nadmaši sve prethodne. Ako festival treba da diktira trendove, onda smo pokazali hrabrost za novine i uticaje. Slogan "Savršene različitosti" potvrđuje da se kroz različitosti koje smo okupili u svom najsavršenijem obliku ogleda i bogatstvo igre. Ponosna sam i na mlade autore koje smo kao festival vrlo hrabro uvodili svih ovih godina i pokazali da imamo dara da prepoznamo buduće zvezde - rekla je Aja Jung, direktorka Beogradskog festivala igre.

Jung se zahvalila kompaniji NIS za saradnju, prijateljstvo i partnerstvo punih pet godina, navodeći da NIS pokazuje odgovoran odnos prema kulturi, umetnosti i zajednici.

- NIS je već pet godina uz Festival igre i mi volimo da kažemo da je to partnerstvo koje je preraslo u pravo prijateljstvo. Naša saradnja nije slučajna zato što je slogan NIS-a "Budućnost na delu" i mi želimo da, vodeći odgovoran biznis, pomognemo i zajednici u kojoj poslujemo i samim tim i mladim talentima. Podrška Festivalu igre je podrška  manifestaciji koja našu zemlju svake godine iznova postavlja na svetsku kulturnu mapu - naveo je Stefan Despotović, direktor Centra za odnose sa javnošću NIS-a.