29.02.2024.

20:32

Foto: Informer

Vesti

Udružili svoje snage za porodicu Nikolić! U saradnji sa "Ognjištem" KUD Abrašević večeras oduševio publiku svojim koncertom! (VIDEO)

Na samom početku koncerta, iz KUD-a su se obratili i istakli da je ovo sedma godina zaredom kako organizuju humanitarni koncert kako bi pomogli onome kome je to potrebno. 

A onda je nastao pravi sepktakl! 

Na sceni Kulturnog centra smenjivali su se i mlađi i stariji, ali i oni najmlađi i zajedničkim snagama se potrudili da ovo veče za goste bude nezaboravno, a sa druge strane i da prikupe dovoljan broj sredstava za porodicu Nikolić, kojoj je neophodan krov nad glavom! 

Kako smo ranije pisali, Denisa Nikolića život je odveo u Crnu Goru gde je dobio tri prelepe ćerkice (Teodora, Jelena i Dajana). Nažalost, mama ih je napustila pa se morao vratiti u Ilandžu.

Informer

Denis radi u jednoj maloj firmi za dnevnicu od 2.000 dinara, ali ni tamo nema uvek posla i maltene je primoran da se snalazi kako zna i ume, kako bi porodici obezbedio bolje uslove za život. 

Nakon svake izvedene tačke odjekivao je gromoglasan aplauz, a ljudi su sa oduševljenjem iščekivali sledeću. 

Ovo Kulturno društvo, u saradnji sa "Ognjištem" može se reći da je iskoristilo ovo veče da svoje članove, ali i druge ljude, nauči jednoj lekciji koju bi trebalo svi mi odrasli da obnovimo, ali i ono što je moto Udruženja dobrih ljudi: Ja ću pomoći tebi, tu drugome, drugi nekome, neko meni! 

Ekipa Informera je nakon koncerta razgovarala sa publikom, a oni su imali samo reči hvale, i za organizaciju i za sam nastup!

- Ovo je divna prilika da se pomogne porodici Nikolić, kojoj je pomoć prekopotrebna, i drago mi je što sam deo ovako uspešne organizacije, i što sam kao i svi drugi ovde uspela bar malo da doprinesem, a to malo njima znači mnogo - rekla je jedna sugrađanka. 

- Učesnici su maestralni, od juniora do veterana i oduševili su sve prisutne koji su se okupili u velikom broju - rekao je jedan Pančevac i dodao:

- Takođe, moram da pohvalim orkestar koji je svirao i pratio svaki korak folkloraša, tako da je sve to izgledalo i zvučalo fenomenalno - istakao je i otišao kući oduševljen i ozaren. 

Osim što ste mogli kupiti kartu za pomenuti koncert i time pomoći ovoj porodici, donaciju možete izvršiti i uplatom na račun Udruženja, jer čovek postaje velikan shodno stepenu na kojem radi za dobrobit drugih ljudi!

Udruženje “Ognjište”

Broj računa: 340-11024157-94

Svrha uplate: Za Nikoliće