08.03.2024.

13:36

Foto: Youtube printscreeen/Video printscreen

Vesti

Informer došao u posed zastrašujućeg snimka! Đilasovci brane majku monstruma, a pogledajte u kakvom brlogu su živela njena deca (VIDEO)

Đubre na sve strane, prljavština, otpad, buđ... Sobe bez kreveta, nameštaja, a do kupatila se ne može ni doći. Dakle, deci tu mesto nije! Zato su nadležni organi reagovali i smestili ih 28. februara u Sigurnu kuću zbog zanemarivanja.

Do problema sa ovom porodicom dolazi 16. novembra prošle godine, kada je Ana, inače religijski fanatik i apsolvent Bogoslovije, zapalila kandilo u stanu u kome su bila njena deca, a potom napustila stan, posle čega je izbio požar, srećom, bez žrtava.

Međutim, po izlasku na lice mesta, vatrogasci i policajci bili su zgroženi onim što su zatekli: troje dece odrastalo je u stanu prepunom đubreta, bez osnovnih higijenskih uslova ili uslova za život, što potvrđuje i ekskluzvni video snimak u čiji je posed došao Informer. 

Da stvar bude još strašnija, članovi opozicije su i ovaj slučaj iskoristili za svoju prljavu kampanju i u pokušaju politizacije predstavili ovu majku monstruma kao žrtvu sistema.

Situacija je kulminirala agresivnim protestima na ivici nasilja ispred Centra za socijalni rad, koji se posebno krivi za ovu situaciju i na čiju adresu već danima stižu jezive pretnje, uvrede i pozivi na linč.