11.03.2024.

13:27

Foto: Srđan Maksimović

Vesti

Stiže najlepši pogled na Beograd: Počela je rekonstrukcija UŠĆE Shopping Centra, spremite se za velike promene i iznenađenja!

Očekujte još lepši i prijatniji doživljaj kupovine na dobro poznatom mestu! Ovom rekonstrukcijom UŠĆE želi da osveži enterijer, unapredi snalaženje u prostoru, kao i da proširi i uvede nove zone za društvene aktivnosti i zabavu.

Informer

 

Novi modni brendovi obradovaće šopingholičare, a UŠĆE Shopping Center najavljuje i poboljšanu gastronomsku ponudu. U planu su restorani vrhunskog kvaliteta kao i novi koncepti brze hrane sa najlepšim pogledom na stari grad, zajedno sa nizom restorana i kafeterija u prizemlju i baštama za čisto uživanje.

UŠĆE Shopping Center je uvek bio jedan od najomiljenijih kutaka za šoping i druženje, a sada će postati još bolji! Ovaj projekat realizovaće kompanije MPC Properties i Aterburi Evropa (Atterbury Europe).

Informer

 

Uz slogan „Zajedno smo UŠĆE“, ovaj centar poziva posetioce da prate aktuelne vesti i informacije na njegovom veb-sajtu i Instagramu, i da se pridruže ovom uzbudljivom putovanju dok nastavljaju da uživaju u svojim omiljenim aktivnostima na ušću dve reke.