11.03.2024.

16:52

Foto: Miloš Rafailović

Vesti

"Da ni jedna beba ne bude gladna" Humanitarnu akciju za solidarnu kuhinjicu za bebe podržao veliki broj kompanija i ljudi! Skupljeno 12 miliona dinara!

Donirano je ukupno 3.464.050 dinara, 16.000 evra, a popisana roba vredi oko 6,5 miliona dinara što je sve ukupno otprilike 11.852.050 dinara ili 100.440 evra.

Pored skupljene novčane pomoći, udruženju je obezbeđeno kontejner u kojem mogu da čuvaju i skladište hranu.

Dejana i Davor Drakšić, osnivači narodne kuhinje za bebe ispred udruženja  "Anđeli severa" nisu se nadali ovako velikom odzivu i pomoći.

- Dragi ljudi od srca vam se zahvaljujem svima na donacijama koje ste obezbedili za naše bebe. Svima vama koji ste učestvovali, organizacijama, kompanijama i pojedincima od srca hvala - kaže Dejana.

Narodna kuhinja za bebe postoji već godinu dana i celu akciju vodi udruženje "Anđeli severa".

Prva narodna kuhinja postoji godinu dana i ovo je velika humanitarna akcija za bebe, a ceo humanitarni proces vodi udruženje "Anđeli severa", koji se brinu o socijalno ugroženim porodicama. Akciju su pokrenuli naši prijatelji Strahinja i Anja bez koji su nam mnogo pomogli - objasnila je Dejana.

U ovpj humanitarnoj akciji učestvovala je i naša televizija, pomogli smo narodnoj kuhinji za bebe u Beogradu velikim brojem opreme i hrane za najmlađe.

Informer je donirao puno pelena i dohrana za bebe prvoj narodnoj kuhinji za bebe i uprkos nebrojeno akcija naše televizije ovu smo ovekovečili kamerama.