19.03.2024.

10:59

Foto: TikTok printscreen

Vesti

"Hteo si da učiniš štetu Srbinu, a učinio si je Amerikancu" - Zbog beogradskih tablica doživeo užas u Zagrebu, pa opleo po huliganu!

Naime, tokom boravka u Zagrebu Tiktokeru je neko navodno ključem izgrebao automobil sa beogradskim registarskim tablicama, a potom i ukrao tablice, a Tiktoker je potom odlučio da se javno obrati počiniocu putem svog Tiktok profila.

- Za osobu koja mi je ukrala tablicu i izgrebala auto ključem sinoć, upozorili su me na ljude poput tebe: Rekli su mi ako voziš auto sa beogradskim tablicama u Zagrebu, auto će ti oštetiti - rekao je Tiktoker i nastavio:

Informer

 

- Izgrebaće ti boju, razbiti prozore, ali ja im nisam verovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvek pokušavam da promovišem zajedništvo između zemalja na Balkanu, Srbija i Hrvatska... Obe zemlje su bile veoma dobre prema meni - istakao je mladić, a potom se još jednom direktno obratio osobi koja mu je izgrebala automobil:

♬ original sound - Justus Reid

- I onda si došao ti. Misliš da time što činiš štetu svom komšiji, da si rodoljub? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. I sada umesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu, koji ima samo poštovanje prema tvojoj zemlji. I treba da te je sramota. "Yugo" je van ceste narednih nekoliko dana - poručio je ovaj mladi Tiktoker iz Amerike, koji je ogorčen na trenutno nepoznatog stanovnika Hrvatske koji mu je načinio štetu na automobilu.