Autor: Informer.rs

20.03.2024.

07:50

Foto: pexels.com

Vesti

Ako čujete za ovaj lek - ne poručujte: Doktor Čubrilo iznenađen snimkom koji kruži internetom - sve je laž! (VIDEO)

Povodom lažnog snimka oglasio se i doktor Čubrilo, apelujući na ljude da nikako ne kupuju "lekove" koji im se nude u tom videu, i koje je navodno on preporučio, kako ne bi bili žrtve prevare.

Tokom javnog istupanja je istakao da se radi o prevari. U lažnom snimku nudi se ljudima preparat za mršavljenje, koji su navodno koristile i mnoge poznate ličnosti poput Svetlane Ražnatović. Tvrdi se da je upravo ona bila pacijent doktora Čubrila - što je on demantovao, kao i da je uopšte preporučivao bilo kakav lek za mršavljenje.

- Šokiran sam. Nikada u životu nisam bio ni blizu Svetlane Ražnatović, niti sam imao takve pacijente, ovo je strašno. Dobio sam informaciju da je izvesna baka iz Novog Sada koja mi se javila i rekla: "Kupila sam vaš lek", a ja lek nemam, niti pravim lekove, niti preporučujem lekove.

- Apelujem na ljude da nijedan lek koji se meni pripisuje da sam ga napravio ili sam ga izmislio, ne postoji na tržištu, to prosto ne postoji - istakao je.

- Nisam oftalmolog, ni urolog, ni endokrinolog, često se pojavi neki snimak na kome se tvrdi da ću rešiti neki problem za tri dana - ako se piju te tablete koje sam navodno osmislio, volšebno dobio 5 nagrada na Kongresu i tako dalje. To su sve lažne informacije - zaključio je.