26.03.2024.

11:21

Foto: Društvene mreže

Vesti

Bizaran snimak iz škole: Sahranjuju živog drugara! Učenici oponašaju sahranu, imaju improvizovan kovčeg, krst i sveće!

Đaci koji su učestvovali u ovoj bizarnoj i neprimerenoj igri sve su snimili i objavili na društvenoj mreži Tiktok.

U prilog tome koliko je ovo jezivo ide i činjenica da su đaci čak i odštampali fotografiju druga kog navodno sahranjuju. Sve ovo odigravalo se u učionici, i to na nekoliko metara od direktora škole, pedagoga i psihologa, koji očito ne znaju šta se dešava tokom odmora u školskom objektu.

Na ovom šokantnom snimku najpre se vide dva učenika koja su se našla na početku "povorke". Jedan od njih je nosio fotografiju druga kojeg "sahranjuju", a na njoj je označena godina njegovog rođenja, kao i godina navodne smrti.

Krst i kandilo

Drugi učenik našao se u ulozi sveštenika, nosio je krst i improvizovano kandilo, koje su napravili od plastične flaše i kanapa. Iza njih u povorci još četvorica đaka plaču, brišu nos i suze. Dvojica na školskoj klupi nose učenika koji se u ovoj bolesnoj igri našao u ulozi mrtvaca.

U drugom delu video-snimka povorka dolazi do improvizovanog sanduka, koji su napravili od klupa, i tu se vidi učenik koji leži u "sanduku". Prilaze mu, krste se, plaču, dok sveštenik "služi opelo", jedan od učenika ubacuje cvet kod "pokojnika", potom prilaze dva učenika koja jednu klupu stavljaju kako bi "zatvorili" kovčeg.

I tu se ova morbidnost ne završava. Dvojica učenika prinose dve upaljene sveće i postavljaju ih na improvizovani sanduk! U pozadini ovog videa ide i pesma Baneta Bojanića "Ova pesma moj je oproštaj".

Mnogi korisnici ove mreže šokirali su se nakon što su odgledali ovaj video.

- Bože svašta! Nismo zaslužili da živimo! - navodi se u jednom komentaru ispod ovog snimka.