27.03.2024.

20:07

Foto: printskrin drustvene mreze

Vesti

Policija postavila šatore! Evo šta se dešava ispred kuće gde je nestala Danka (2): Blokiran ulaz u dvorište!

Ulaz u dvorište kuće je blokiran.

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom polju kod Bora.

Informer

 

Inače, dosadašnji rezultati ukazali su na novi pravac u kojem treba da ide istraga.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je juče oko 13.45 u naselju Banjsko polje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu terena s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Kako saznajemo, dosadašnji rezultati pokazali su na novi pravac u kojem treba da ide istraga.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Časlav Dragomirović, deda Danke Ilić, kaže da se neće pomeriti dok ne čuje informacije o svojoj unuki.

- Ovde sam od juče i celu noć. Neću se pomeriti dok ne čujem informacije o mojoj unuci. Sinoć sam samo otišao da se okupam i presvučem i vratio se. Ova kuća nije moja, već je to kuća od moje snajke, njenog oca - kazao je Dankin deda.

Porodica je još uvek u policijskoj stanici.