Autor: Informer.rs

01.04.2024.

09:51

Foto: Tanjug / printscreen

Vesti

Malu Danku je "tipovao" neko iz neposrednog okruženja! Novi trag u istrazi: Policija isključuje mogućnost nasumične otmice!

Kako objašnjava naš izvor iz istrage, nakon što je obelodanjen snimak devojčice iz Beča (koji je Informer prvi objavio) koja podseća na malu Danku, policija je proširila istragu pošto svi raspoloživi podaci ukazuju na to da je Danka oteta i prebačena preko granice.

- Gotovo da je isključena mogućnost nasumične otmice. Pretpostavlja da se da je neko tipovao malu Danku za otmicu i da je taj neko osoba iz neposrednog okruženja nestale devojčice - kaže naš sagovornik.

Informer

Podsetimo, mala Danka nestala je u u utorak oko 13.45, a nakon toga po prvi put u Srbiji pokrenut je sistem Pronađi me, srpska verzija Amber alerta.

Potraga za devojčicom traje punih 7 dana, policija je angažovala sve raspoložive kapacitete i sa istragom se neće stati dok se ne otkrije puna istina o ovom slučaju.

U međuvremenu, Srbin iz Beča poslao je policiji ali i redakciji Informera snimak koji je nastao u centru Beča, a na kom se vidi devojčica koja neodoljivo podseća na malu Danku u pratnji dve Rumunke.

Informer

Informer je prvi na medijskoj sceni u regionu dobio i izjavu majke o snimku, a šta nam je ona tad rekla, pročitajte u posebnoj vesti.

Sve vesti o ovom slučaju koji danima trese Srbiju možete pogledati na ovom linku.