Autor: Informer.rs

14.05.2024.

15:07

Foto: Foto: Promo

Vesti

U Beogradu se za vikend održava Dečiji sajam! Mališane očekuje puno zabave, a ulaz je besplatan!

"Najradosniji dečiji praznik ponovo stiže u Beograd i to već za vikend! I donosi bogat program i mnoštvo iznenađenja", navodi organizator.

U dve zone, Savskom i Gradskom trgu posetioce očekuje više od 60 izlagača koji će na svojim štandovima predstaviti proizvode i usluge. Na velikoj bini koja će se nalaziti u delu Savski trg, tokom neprekidnog programa smenjivaće se dečiji horovi, baletske i folklorne grupe, kao i veliki broj animatora.

Informer

 

"Tradicionalni sajam namenjen potrebama naših najmlađih, od novorođenih beba do tinejdžerskog doba, kao i njihovim roditeljima i ovog puta će biti održan uz želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, ali i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg događaja i pravog praznika za naše mališane", poručuje organizator i dodaje:

"Dakle, još jedan razlog više da nam dođete za vikend u TC Galeriju. Mališanima ćete pružićeti dane nesvakidašnje zabave i edukacije. Znamo da se najbolje uči kroz igru i zabavu, a Dečiji sajam je idealna prilika za to! Mališani će moći da se druže i upoznaju nove vršnjake, zajedno sa njima se igraju i uče nove stvari. I to nije sve, moći će da uživaju i u druženju sa omiljenim junacima, da gledaju ili ćak budu deo pozorišnih predstava, učetvuju u edukativnim radionicama, takmiče se u najrazličitijim igrama i osvoje vrlo vredne nagrade! Obećavamo ispunjen vikend i za roditelje i za decu"!

Ulaz na Dečji sajam je besplatan.