25.05.2024.

18:21

Foto: printscreen rts

Vesti

Podeljene nagrade u igri "Uzmi račun i pobedi": Maja za račun od samo 80 dinara, dobila trosoban stan

Prvi dobitnik stana je Maja Cerović iz Beograda, za račun koji je iznosio samo 80 dinara i plaćen je u Novom Beogradu. Marko Gatalo iz Novog Sada je drugi dobitinik tosobnog stana, a platio je račun od 380 dinara bezgotovinski.

Novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" trajaće do 8. juna 2024, a treće izvlačenje je večeras.

U drugom izvlačenju prošle subote, izvučeni su dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u Zemunskim kapijama – Dragan Radenović i Mirjana Milovanović.

Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu – u svakom od pet izvlače se po dva stana.

Fiskalni računi uneti do 12 časova imaju pravo da učestvuju u izvlačenju

Aplikacija je dostupna u prodavnicama  Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.) dobija se i još jedan dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.