Autor: Informer.rs

28.05.2024.

15:17

Foto: JKP Beogradske pijace

Vesti

„Stari Merkator”, a pijaca nova: Moderan parking upotpunio ugođaj pijačne kupovine

Posetiocima pijace na raspolaganju je 50 parking mesta od kojih je 3 namenjeno osobama sa invaliditetom. Parking na koji se ulazi iz ulice Palmira Toljatija radi celodnevno, od 00 do 24 časa i  doprinosi većem ugođaju pijačne kupovine.

Informer

 

Pijaca “Stari Merkator”, važno je mesto snabdevanja stanovnika najveće beogradske opštine i nedavno je kompletno sređena. Zamenjene su krovna i podna obloga, postavljeno je 144 novih tezgi, 20 rashladnih vitrina, a uređena je i fasada. Na svim ulazima u pijacu postavljena su automatska vrata, pijaca je klimatizovana, što doprinosi ugodnijoj  kupovini i prodaji u svim vremenskim uslovima.Pijaca je dobila  i nov cvetni plato, na kome su postavljeni moderni boksevi , kao i česma koja je i  funkcionalno i vizuelno upotpunila ambijent.

Informer

 

JKP “Beogradske pijace” uredilo je i šetačku promenadu duž Tržnog centra “Stari Merkator”, postavljanjem novih i modernih bokseva za prodaju robe široke potrošnje i video nadzora. Na taj način je jedan od najvećih centara Novog Beograda dobio nov i moderan izgled.