28.05.2024.

16:16

Foto: Shutterstock

Vesti

Stanar uništio stan i nameštaj u vrednosti od 5.000 evra! Vlasnik u šoku: "Bolje da zvrlji prazan"

Stanodavac, koji je inače i korisnik mreže X, podelio je loše iskustvo. Pored toga priložio je i fotografije stana nakon boravka stanara.

- Stanar: I sad ja ispadam kao stoka. Ja: Pa, kad jesi. Stanar: Ali ja sam platio sve. Ja: Hoćeš i sav nameštaj da kupiš? Stanar: Ne, pa plaćao sam stanarinu. Ja: Hajde izađi sad napolje i nemoj ništa da pričaš. Sav nameštaj koji je uništen 5.000 evra. Plaćena stanarina 2.500 - napisao je ovaj korisnik nekadašnjeg Tvitera.

Kako se može videti na priloženim snimcima stan je pre izdavanja bio uredno sređen i očuvan, a nakon što je stanar napustio isti vidi se uništen nameštaj, kao i brdo smeća.

- Našli keks ispod ormara. Istekao rok 2023. u januaru. 6 upaljača. 3 autića. Dva pakla cigareta, gomilu plastike, a nešto nepoznato je ispuzalo, iskezilo se na nas i pobeglo kroz prozor - dodao je ovaj stanodavac.

Jedan korisnik naveo je da je odustao od izdavanja.

- Svi ostavili dugove. Jedni struju, drugi kiriju, treći uništili nameštaj, četvrti sve nabrojano.. Jednostavno, ne isplati se.. Bolje da zvrji prazno - navodi se u komentarima.