31.05.2024.

08:06

Foto: Informer

Vesti

Danas nam je divan dan! Kidamo, gazimo i nećemo da stanemo: Informer TV slavi prvi rođendan! (VIDEO)

Pre godinu dana, sa radom je počela Informer televizija. Tog 31. maja 2023 krenuo je eksperimentalni program, prve emisije, među kojima i najpopularnija Kolegijum. Format koji do tada nije višen na našim televizijama i pokazalo se da smo "uboli". Za kratko vreme, Kolegijum je postao najgledaniji i vaša omiljena emisija.

Vrlo brzo je Informer TV ušao domove širom Srbije i tu je ostao. Danas, godinu dana kasnije, naša televizija je ostvarila veliki uspeh, postala je jedna od najgledanijih televizija u Srbiji, a ubedljivo najgledanija kablovska televizija. Gledanija čak i od nekih TV sa nacionalnom frekvencijom.

Neretko je Informer TV za ovih godinu dana bio i najgledaniji tokom dana, što dovoljno govori o kvalitetu našeg programa i tome koliko narod želi ovakav televizijski format. Šerovi i rejtinzi na svakodnevnom nivou to najbolje govore.

Ne radi se o pukom hvaljenju, ali Informer je jedina televizija u Srbiji koja se izdvaja "Specijalima", odnosno o specijalnom programu, kada god se dešava nešto vanredno da li u Srbiji ili u svetu. Što bi naš glavni urednik Dragan J. Vučićević rekao: "Mi nemamo programsku šemu, mi imamo programski koncept" i upravo je možda to recept uspeha koji je naša televizija ostvarila.

Ono što želimo da najavimo su nova iznenađenja koja će krenuti od jeseni. Nova programska šema, odnosno novi programski koncept, novi senzacionalni studio, nove emisije, TV formati i još mnogo toga...

Sve ovo radimo kako ne bismo izneverili naše gledaoce. Želimo da se zahvalimo svima koji su prepoznali kvalitet i trud koji ulažemo i poklonili nam svoje poverenje.

Zbog vas, obećavamo, bićemo sve bolji i bolji u godinama koje dolaze.