05.06.2024.

15:21

Foto: Foto: Printskrin/RTS

Vesti

"Svakom od nas u životu treba jedna Nisićka" Evo kako se nastavnica iz Pančeva oprostila od svojih đaka!

"Svakom od nas u životu treba jedna Nisićka", poruka je na jednoj Fejsbuk grupi gde se pojavila vest o tome kako se nastavnica matematike iz Pančeva Marijana Nisić već nekoliko godina oprašta od svojih osmaka.

- Draga Petra, ti jesi medalja, tvoj osmeh će tek da osvaja. Hvala ti za svaku toplu reč, blagost i nežnost. Voli te tvoja Nisićka - poruka je koju je dobila Petra Jakovljević.

- Hvala ti što si dokazao da su mozgovi zabavni. Beskrajno šarmantan si, ti si moj đak generacije. Tvoja Nisićka - navodi se u posveti koju je dobio Nikola Flora.

Informer

 

- Nisam uopšte očekivao, mislio sam da je još jedna provera za kraj godine, ali kad sam otvorio, baš me je prijatno iznenadila poruka, jer su to najdraži momenti u ovom školovanju bili - poručuje Sergej Radević.

Nikola Flora kaže da je tako nešto i očekivao od nastavnice Marijane Nisić.

- Ona se stvarno od petog razreda sada do osmog isticala kao nastavnik, ali nisam očekivao u kontekstu ove slike i posvete - dodaje Nikola.

Svoje đake fotografisala je nastavnica matematike Marijana Nisić na školskim manifestacijama - sportskim turnirima, maskenbalima, ekskurzijama.

Informer

 

Svaki učenik dobio je drugačiju poruku, ličnu, o tome koliko je napredovao za četiri godine školovanja, bilo u učenju, sportu ili ljubavi. Njihove reakcije su bile posebno dirljive, tvrdi nastavnica.

- Baš je bilo dirljivo, ove godine posebno, baš su reagovali emotivno, što me je i iznenadilo. Bilo im je drago da vide, ali i međusobno su tražili da vide šta je ko dobio, čitali su posvete jedan drugome - ističe nastavnica Nisić.

- Još draže će im biti kada ove fotografije za nekoliko godina izvade iz neke kutije i prisete se najlepših trenutaka iz školskih dana.

Informer

 

Lepa zamisao nastavnice matematike koja je ovako obradovala već četiri generacije svojih đaka.