06.06.2024.

13:23

Foto: printscreen rts

Vesti

Ovo zanima sve: Evo kada je novo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i koji računi učestvuju

Ugovori su potpisani sa Ljiljanom Bakić iz Užica i Aleksandrom Ljubić iz Beograda koji su u izvlačenju u subotu 1. juna dobili trosobne stanove u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

Bakićeva je postala vlasnik stana za račun u iznosu od 592 dinara koji je platila bezgotovinski u Čajetini, dok je Ljubiću stan doneo dobitni račun od 1.050 dinara plaćen na Novom Beogradu za kako je kazao "tri pljeskavice".

Informer

Mali je nakon potpisivanja ugovora i uručenja ključeva čestitao dobitnicima i najavio da će na jesen biti ponovo organizovano novo kolo nagradne igre " Uzmi račun i pobedi".

On je naglasio da će u tom novom kolu učestvovati svi računi već od današnjeg dana pa do jeseni.

- Novi krug nagradne igre krenuće verovatno polovinom septembra.Svaki račun koji se pošalje računaće se i prilikom izvlačenja na jesen, tako da držimo taj kontinuitet kada je nagradna igra Uzmi računi pobedi u pitanju - rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, želja je da se poreski sistem Srbije još više i više uređuje i da se podiže svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, a ova nagradna igra je upravo jedan od načina da se to postigne.

Informer

Mali je dodao da će sad u subotu 8. juna biti održano poslednje izvlačenje trenutno aktuelnog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". "

- Pozivam sve građane Srbije da nastave da igraju nagradnu igru Uzmi račun i pobedi, da nastavljaju da prikupljaju i da uzimaju fiskalne račune svaki put kada obavljaju neku kupovinu, jer na takav način gradimo jednu uspešnu, normalnu, urednu Srbiju i obezbeđujemo novac kroz naplatu poreza za ono što je za građane najvažnije, a to je podizanje plata, penzija, kao i izgradnja bolnica, vrtića, puteva i brzih pruga - rekao je Mali.