08.06.2024.

18:02

Foto: printscreen rts

Vesti

Četvorosobni dupleks dobila za 9.500 dinara: Obavljeno poslednje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Dobitnik trosobnog stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" u naselju Zemunske kapije u Beogradu je Bratislav Milosavljević. Mesto prometa računa je Zemun, a visina dobitnog računa je 636 dinara, dok je dobitnica četvorosobnog dupleksa Vera Kostadinović.

Ona je račun platila na Voždovcušp1, a visina dobitnog računa je 9566,52 dinara. Račun je plaćen gotovinski.

Dobitnike stanova u Zemunskim kapijama sa voditeljem Slobodanom Šarencem izvlači veslačica Jovana Arsić.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa boravištem u Srbiji

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga – primera radi za članove svoje porodice, što će olakšati starijim licima i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.