13.06.2024.

09:40

Foto: Foto: Pixabay, PngWing

Vesti

Šta sve možete za 38 evra...možda odmor u Grčkoj? Pogledajte "smeštaj" na Halkidikiju kakav niste očekivali

Možda vas podseća na skeč iz popularne serije, ali u pitanju je stvaran oglas na platformi za izdavanje smeštaja.

Poslednjih godina veliki je broj onih koji letovanje organizuju potpuno samostalno, smeštaj pronađu recimo preko neke od popularnih platformi, te krenu svojim automobilom ili drugim prevozom i letuju bez posredstva agencije.

Sve to podrazumeva dobru pretragu i proveru smeštaja, a tada nailazite na zaista raznovrsne ponude, posebno kada je sezona maltene već počela i izbora je sve manje.

U jeku potrage za letnjom destinacijom i smeštajem, oni koji to nisu uradili mesecima unapred, sada mogu naići na vrlo "zanimljive" ponude.

Tako možete naići i na ponudu da svoj odmor provedete spavajući u jedrilici na parceli bez struje i vode, dok se za fiziološke potrebe koristi hemijski toalet koji naravno morate redovno i čistiti.

Lokacija ovog "smeštaja" je na Sitoniji, drugom prstu Halkidikija, u blizini Agios Nikolaosa, a kako je naveo domaćin, ovo je smeštaj za one koji su "romantičnog i avanturističkog duha", a detaljan opis i slike možete videti u oglasu.

Ono što on izdvaja kao prednost kada je ovaj smeštaj u pitanju jeste blizina obale mora kao i priroda koja okružuje prostor.