Autor: Informer.rs

13.06.2024.

14:52

Foto: shutterstock/Informer

Vesti

Stravični trend uznemirio Beograđane: Deca divljaju po prolazima sa staklenim flašama!

Na Instagram stranici se pojavilo upozorenje zabrinutih Beograđana koji su objasnili šta deca rade i apelovali na roditelje da pripaze na njih jer time mogu ugroziti svoj, ali i tuđi život.

Često na društvenim mrežama možemo da vidimo upravo takve video-klipove što ih je verovatno podstaklo da probaju isto. Naime, oni bacaju staklene flaše od sprata na stepenište, one se kotrljaju i u jednom trenutku puknu, a staklići se razlete sa strane. Pored toga nekada koriste i pune plastične flaše koje kotrljajući se puknu.

Informer

 

- Važno! Troje dece dva dečaka i jedna devojčica uzrasta ne starijeg od 12, 13 godina maločas su divljali u prolazu kod ulaza u Kraljice Katarine 67 na Banovom brdu bacajući staklene flašice sa stepeništa o beton. Flaše su letele po trotoaru i parkingu, jedna umalo nije pogodila starijeg gospodina, dok je druga uradila u plavi parkirani auto, pa ako komšija vidi oštećenje da zna od čega je - piše u objavi na Instagramu:

- Dok smo sišli oni su pobegli uzbrdo u izvorsku ulicu. Ovim putem želimo samo da skrenemo pažnju roditeljima ukoliko se prepoznaju da se malo pozabave svojom decom, kako ne bi povredili druge, a i sebe jer je samo pitanje trenutka.