15.06.2024.

14:33

Foto: Foto: Miloš Rafailović, Masha Banjdur

Vesti

Ekskluzivno! Jovana Jeremić za Informer: "Saznali smo ko je sabotirao Dragana! Podmetačinu napravila konkurencija, svi radnici su na poligrafu!"

Voditeljka Jovana Jeremić i njen dečko, biznismen Dragan Stanković, pre tri dana doživeli su šok kada je pekarski pogon u vlasništvu njenog izabranika potpuno uništen u požaru. 

Jovana je odmah rekla da sumnja da konkurencija pokušava da uništi Draganov biznis i uzme monopol na srpskom tržištu, te da ovo nije ni prva ni jedina podmetačina koju su napravili.

Informer

 

Jovana je za Informer progovorila na ovu temu, a na samom početku rekla je da su se ona i Dragan oporavili od šoka, ali i da su u međuvremenu otkrili nove stvari vezane za sabotažu.

- Dobro smo sad, konsolidovali smo se, došli smo sebi. Pribrali smo se, to je najvažnije. Nastavili smo dalje. On je obezbedio dovoljne količine za proizvodnju, sve što je trebalo, a neke stvari su se i razotkrile u međuvremenu, a neke su još u fazi istrage - rekla je Jovana.

S obzirom na to da je u hleb koji proizvodi Draganova firma bio ubačen živ miš, Jeremićeva kaže da su otkrili ko je čovek koji je pokušao da uništi Stankovićev biznis.

Informer

 

- Razotkrilo se ko je ubacio miša u hleb. Ubacio ga je neko ko je bio plaćen da to uradi od strane konkurencije. U pitanju je vozač koji je radio u Draganovoj firmi. Poslednjeg radnog dana je to uradio, a sutradan je odmah počeo da radi u toj konkurentskoj firmi, za koju je i ubacio miša - rekla je voditeljka, a na pitanje da li ima napretka u istrazi u vezi požara odgovorila je:

Informer

 

- Tu se još ništa ne zna, ali svi radnici su na poligrafu.

Na društvenim mrežama su se pojavili maliciozni komentari u kojima Jovanini hejteri tvrde da se Draganu sve to dešava zbog Jeremićeve, te da su požari podmetnuti kako bi se određeni ljudi osvetili njoj.

- Nema to veze sa mnom. Prvi požar je bio dok još Dragan nije bio u vezi sa mnom. Ne zanimaju me komentari hejtera, jer mi oni ne plaćaju račune i nisu oni od mene napravili megazvezdu.

Informer

 

U medijima se pisalo da šteta prouzrokovana požarom iznosi više od milion evra, ali Jovana nije upućena u to da li osiguranje pokriva toliki iznos.

- Sve će to biti vraćeno u prvobitno stanje, baš kako treba. Ne znam da li osiguranje pokriva, to sve Dragan zna.