15.06.2024.

15:40

Foto: RINA

Vesti

Neverovatan gest prijateljstva u Priboju: Nemanja prodaje svu svoju skupu ribolovačku opremu kako bi pomogao najboljoj drugarici da se izleči!

Njen najbolji prijatelj takođe iz Proboja, Nemanja Minić, nije ni mogao a ni želeo da sedi skrštenih ruku i odmah je rešio da koliko je u njegovoj moći pomogne drugarici.

- Odlučio sam se da prodam svu svoju profesionalnu ribolovačku opremu. Ani je prošle godine ustanovljenja bolest kada je i krenula njena borba. Jedina preostala opcija za dalje lečenje je Nemačka, gde bi troškovi lečenja i boravka bili 300 000e. Pored viška novca koji sam uplatio, odlučio sam da se odreknem nečeg sto za mene nije višak, već deo mene, deo mog načina zivota, mog jedinog i najvećeg hobija a to je ribolov. Ovom prilikom apelujem i molim ljude da pomognu ovog puta u našoj a ne samo Aninoj borbi slanjem poruke na 1675 na 3030 ili uplatom na žiro račun - kaže Nemanja.

Na listi onoga što prodaje nalaze se jako vredne stvari iz ribolovačke kolekcije poput Elegance metod/feeder stolica, Feeder štapovi Majestic (20-80 & 30-100g) u paru sa Spro passion mašinicama,  UL varaličarac (1-7g) 1.98m u paru sa fil fishing forza 2000 mašinicom, Feeder competition torba za štapove 3+1 pregrada i još mnogo toga za šta je ovaj humani Pribojav godinama izdvajao pozamašan novac.

- Ko me poznaje zna sta je za mene ribolov i koliko sam vezan za taj svoj hobi, ali to je samo hobi, da naša Ana ozdravi, a biće opet štapova i pecanja - naglašava Nemanja.

Informer