17.06.2024.

09:30

Foto: Grčka info printscreen

Vesti

Ulubili su nam krov auta, pokušali da nam istoče gorivo... Potresna ispovest Srba sa letovanja u Grčkoj

- Danas su pokušali da nam obiju auto na jednoj divljoj plaži između Sivirija i Furke. Pajserom su hteli da otvore suvozačeva vrata od krova krivljenjem i iskrivili su ih dosta. Verovatno ih je alarm zaustavio - podelila je svoje negativno iskustvo.

Kako je dalje navela, na tom mestu letuje već godinama, ali je ovo prvi da ovako nešto doživi. Ipak, lopovi se nisu tu zaustavili.

- Ovde dolazimo godinama. Pri tom je parking dosta veliki i ravan i nalazi se odmah do puta. Hteli su i gorivo da nam uzmu jer je poklopac bio otvoren. Apel svima da vode računa gde parkiraju. Baš smo razočarani jer volimo divlje plaže a danas nam je tek drugi dan - napisala je ova turistkinja.

Informer

 

Komentari ispod objave su se nizali u znak podrške i zahvalnosti na podeljenom apelu.

- Hvala što ste podeli sa nama i uputili apel da ostali članovi povedu malo računa gde parkiraju svoje automobile", "Topao savet - zaključavajte rezervoare goriva na plažama i parkinzima", "Na žalost i nama su prošle godine obili kola na Zejtinliku u Solunu. Parkirani smo bili na parkingu, oboli kola, pokušali stakla i sve iz kola odneli. Užas... - samo su neki od komentara ispod objave.