18.06.2024.

11:37

Foto: Foto: D.K.

Vesti

Očajna majka nestalog Nišlije: Molim Boga da je moj Milan živ!

Pretražen je prostor ka selima u podnožju planine, Donjoj i Gornjoj Studeni, Čukljeniku i Jelašnici.

- Mi smo išli u Gornju Studenu. Na snimku kamere jedne privatne kuće u tom selu vidi se da je Milan tim putem ka Bojaninim vodama prošao u ponedeljak oko pola 12. U toku tok popodneva stariji sin sa svojim drugovima pronašao je kola na parkingu kod planinarskog doma i to je za sada sve što znamo - priča Marica.

Ona je podsetila da je sina poslednji put videla u ponedeljak između 8 i 10.30, kada je došao kod nje. Poslao je sa laptopa neke službene mejlove i popio kafu. Potom je otišao na posao u Univerzitetski klinički centar, a otuda na Bojanine vode, gde mu se izgubio svaki trag.

Informer

- Milan je planinario, ali nikada nije išao sam. Uvek je bio sa nekim. Nekada su to bili njegovi drugovi i bivša direktorka, a nekad kum. Ima planinarsku opremu, ali je nije poneo. Otišao je u planinu praktično samo sa ključevima od automobila u rukama, pošto su mu i privatni i službeni telefon ostali u kaseti automobila, a novčanik u stanu u kome živi sa suprugom i dvoje dece - zabrinuta je majka.

Informer

Nesrećna majka Marica

Prema njenim rečima, policija je prilikom pregleda telefona njenog sina videla da se on tog dana, pre nego što se čuo sa svojom suprugom, čuo i sa drugom iz Amerike, koleginicom s posla i jednim planinarom.

Marica dodaje da se Milan nije žalio ni ocu ni bratu da ima neke probleme, a njima se obično poveravao. Međutim, njegove kolege su primetile da je u poslednjih mesec, dva bio zabrinut, a od jedne koleginice tražio je lekove za spavanje jer je imao problem sa snom.

Milan je, podsetimo, u momentu nestanka imao na sebi tamne pantalone, belu košulju sa prugama i braon cipele. Visok je 185 centimetara.