19.06.2024.

16:41

Foto: Shutterstock

Vesti

Sve je eksplodiralo od hemije, a onda - suze i razočaranje života! Srpkinja izašla na sastanak sa dečkom, pa usledio šok

Odlučila je da napravi profil na društvenim mrežama tokom svojih studentskih dana. Među mnogim nasumično dodatim osobama, primetila je jednog frajera koji se isticao po aktivnostima vezanim za ragbi.

Ispričala je svojim drugaricama o njemu i zajedno su razmatrale kako da uspostave kontakt s njim.

Nakon nekoliko pokušaja da privuku njegovu pažnju, konačno im je pošao zahtev za prijateljstvo.

Počelo je dopisivanje, ali i pored toga što je bio pametan, duhovit i šarmantan, žena nije osećala neku posebnu hemiju. Ipak, nakon meseci dopisivanja, pozvao ju je na piće.

Kada su se sreli, žena je shvatila da je on znatno viši i širi od nje, što je rezultiralo smešnim situacijama i smehom tokom cele večeri.

Ipak, kada joj je na kraju večeri priznao da se dopada, ali da ima dugogodišnju vezu, svet joj se srušio. Ona je pokušala da sakrije svoje osećaje, ali je otišla kući i isplakala se.

Godinama kasnije, sreli su se slučajno u gradu gde su studirali, i razgovarajući o svojim prošlim susretima, žena je saznala da je i on osećao slično prema njoj, ali je bio suzdržan zbog svoje veze.

Iako je to bilo olakšanje za nju, ostala je svesna svojih propuštenih prilika i osećanja koja su se pojavila kasnije.

Na kraju, ova priča pokazuje kako se život može ispreplesti s nekim neočekivano, ali i kako propuštene prilike ostavljaju trag u našim sećanjima.