25.06.2024.

21:25

Foto: PRINTSCREEN/TIKTOK/COVEKIZBUDUCNOSTI

Vesti

Srbin otišao na letovanje sa ženom, decom, majkom i taštom! Gorko se pokajao - ovo je njegova priča

Međutim, mnogi se i pokaju.

Tako je i jednom čoveku iz Srbije preselo letovanje, te je sav teret pao na njega, dok njegova supruga, tašta i njegova majka bezbrižno uživaju.

- Na plaži pored nas jedna porodica. Iz nasih krajeva. Bračni par mlađih godina i dve devojčice od recimo 4-5 god. Ali, tu su sa njima i njena i njegova majka. Propade čovek ceo dan. Nameštaj suncobrane, duvaj dušeke, idi po kafu, igraj se u pesku, balansira čovek ceo dan samo da je mir u kući. Prilično su beli, tako da će robija tek da traje - napisao je jedan korisnik Fejsbuka u grupi "Grčka uživo".

Dodao je da on ćerke vodi na spavanje u sobu, a da za to vreme njegova supruga i tašta ostaju na plaži.

Informer

- Sretnu nam se pogledi, vidi se da nije zamišljao ovakav odmor, ali njemu nema pomoći. Grešku je napravio još negde februara, marta kad je na jedno bezazleno pitanje: "Šta mislis da povedemo?" Naivno odgovorio sa "Da, dobra ideja, mogu da nam pričuvaju klinke da se malo opustimo". Kakav danak neiskustvu. Sad stvarno, bez zezanja, vodite li vi tašte, svekrve, majke na odmor sa vama? Pojedinačno ili ne dao bog, obe u isto vreme - upitao je ovaj korisnik.

Komentari su šarenoliki, neki su vodili svekrvu i taštu i prošli su super, dok ima onih koji se na ovaj korak nikad ne bi usudili.

- Sada znate kako je većini muškaraca 365 dana u godini - navodi se u jednom od komentara.